IOS fejlesztői oktatás

newsNapokban kaptam egy levelet egy cégtől, most lényegtelen a cég neve és a székhelye! Ami fontos, hogy mit tartalmaz a levél. Megkértek, hogy ha lehet ne tegyem közzé a forráskódokat teljes terjedelmében mert az ő oktatási rendszerükben pont azok vannak bemutatva ami itt az oldalon mind megtalálható, így ingyen hozzájuthat bárki az anyaghoz és ez nekik bevétel kiesést okoz!!! Mint kiderült egy jelentkező hívta fel a figyelmet az oldalra oktatás közben, hogy ezt már látta a https://pecsxcode.wordpress.com oldalon amikor az oktatási tematikát leadták első órán ! Ezen levél alapján rákerestem az ilyen oktatási lehetőségekre a neten, 85.000 Ft-tól 150.000 Ft-ig találtam lehetőséget, és ahol fent van az oktatási tematika is azzal összevetve az oldalon található anyagokkal arra az elhatározásra jutottam, hogy gyakorlatilag leadtam egy teljes kurzust nektek ingyen és bérmentve 😀 😀 !! Úgy vagyok vele aki veszi a fáradtságot és van ideje akkor mindent megtalál a neten ha kutatgat és végignézi a videókat a témában !! Nem tudom mit mondjak vagy írjak a cégnek de nem hiszem, hogy mindenkinek akit érdekel az IOS az be fog fizetni minimum 85 ezret egy hetes oktatásra csak azért, hogy hobbi szinten saját magának készítsen el egy App-et ! Aki ténylegesen ezzel akar foglalkozni az úgy is programozást tanul egyetemen és Ő nem az én oldalamat fogja bújni források után ha nem kisujjból kirázza a kódokat !
Véleményetek az ügyről ??

4 hozzászólás

Kategória: Ajánló

4 responses to “IOS fejlesztői oktatás

 1. ZuluHPV

  Nehéz elképzelni, hogy pont ugyan azt adták le, mint te nekünk, hiszen egy kódot sokféle képen lehet megírni.
  Az Apple fejlesztőkörnyezete szabadon hozzáférhető, ezért nem látom be, miért ne lehetne ezzel bárkinek foglalkozni, vagy másokat tanítani, buzdítani a tanulásra. Azt hiszem, itt elsősorban az lehet a gond, hogy mindez magyarul elérhető, és azok, akik nem beszélik az angol nyelvet, jelentős hátrányban vannak, amit az ilyen cégek alaposan ki is használnak. Egészen biztos vagyok abban, hogy nem kell ahhoz egyetemen tanulni az iPhone programozást, hogy valaki autodidakta módon elsajátítsa a programozást egy bizonyos szintig. Az meg külön dicséretes, hogy vannak hozzád hasonló „megszállottak”, akik galád módon ingyen átadják tudásukat, tapasztalatukat és ezzel segítenek olyanoknak, mint pl. jómagam, aki csupán amatőr szinten érdeklődöm az iPhone programozás iránt. Egészen biztosan nem adnék az említett cégnek sem 85 sem 150 ezer forintot azért a tudásért, amit magam is megszerezhetek ingyen, ha nem innen, akkor máshonnan. Szerintem nem kell velük foglalkozni, mert még a megkeresésük is nevetséges. Nem is értem hogyan képzelték az egészet. Szerencsére ez nem lehet általános, főként külföldön, mert rengeteg weboldal foglalkozik az iPhone programozásával. Természetesen én is jobban szeretem, ha értem is, amit olvasok. Ezért nagyon örülök, hogy van ez weboldal, ahol nagyon sok érdekes és hasznos megoldással találkoztam az anyanyelvemen. Amit én hiányolok, az egy olyan fórum lenne, ahol a vérbeli profik, akik egyetem tanulták az iPhone programozást, segítenek a hozzám hasonló amatőröknek, megoldani néhány számunkra teljesen átláthatatlan problémát. Természetesen mindezt magyar nyelven. Én a magam részéről sokkal inkább annak örülnék, ha egyre több ilyen fórum lenne, mint ez. És azon is érdemes talán elgondolkodni, hogy az ingyen dolgok mindig a legjobbak. Pl.: A friss levegő, a tiszta ivóvíz, az égszínkék ég, a ragyogó csillagok, a szerelem, a szeretet. És szerintem így van ez a jelen esetben is. 🙂 Én a magam részéről, köszönettel tartozom az eddigi munkádért. Ne hagyd magad eltántorítani! Veled vagyunk!

 2. Szerintem se hagyd magad eltántorítani!
  Nagyon hasznos a weboldalad az amatőr programozóknak! Csak így tovább!

  Ennyi erővel az összes iOS programozással foglalkozó weboldalt és na perszer a github tárolókat is megkereshetné ez a cég, hogy hagyjanak fel a tevékenysègükkel mert nincs annyi bevételem. Nevetséges az egész! Hajrá

 3. emem07

  Vicc! Nehogy már Te leszedd az anyagot,m ert Ők hasznot húznak belőle…. inkább fizessenek Ők neked!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s